ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primăria Brașov caută doi evaluatori independenți

Publicat: luni, 4 Martie 2024 , ora 16.40
FOTO: Primăria Brașov
FOTO: Primăria Brașov
Primăria Brașov caută doi evaluatori independenți pentru proiectele depuse pe Ghidul Unic de finanțare. Pentru recrutarea celor doi, municipalitatea a lansat o invitație către cei cu expertiză în acest domeniu pentru a fi parte din comisia de evaluare, iar termenul limită pentru înscriere este 18 martie. 

Cei selectați nu vor fi plătiți, însă. Ce condiții trebuie să îndeplinească persoanele interesate, ne spune purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea: „Aceștia trebuie să aibă experiență în management-ul de proiecte și în finanțările nerambursabile, în special în domeniile finanțate prin acest ghid. Aici vorbim de proiectele care vizează copiii și tinerii, protejarea mediului și dezvoltarea durabilă, protecția socială, educația și dezvoltarea apartanenței la comunitate. Vă reamintim că săptămâna trecută, municipalitatea a lansat ghidul de finanțare. Valoarea totală a finanțării din acest an este de 3 milioane de lei pentru toate cele cinci axe de finanțare, iar valoarea unui proiect poate ajunge până la o finanțare de maxim 200.000 lei”.

Comisia de evaluare pentru Ghidul Unic va fi formată din consilieri locali, reprezentanți ai primăriei și cei doi experți externi, care vor fi voluntari. 
Finanțarea proiectelor culturale și sportive sunt reglementate de alte prevederi legale, astfel că acestea au propriile ghiduri de finanțare.
Radio România Brașov