ACUM:
13.03
Top 30 Brașov FM
Urmează:
14.00
Top 30 Brașov FM (continuare)
Apoi:
15.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primăria Brașov deschide, sâmbătă, parcul de la Iepure

Publicat: marți, 27 Februarie 2024 , ora 11.43
FOTO: captură YouTube Primaria Municipiului Brasov
FOTO: captură YouTube Primaria Municipiului Brasov
Primăria Brașov a decis să deschidă sâmbătă parcul de la Iepure. Suprafața de peste 16 mii de metri pătrați a fost reamenajată anul trecut, au fost construite alei pietonale, piste de biciclete, un pavilion administrativ, fântână arteziană, aparate de fitness, mobilier urban din lemn, bănci, locuri de joacă pentru copii și un poligon de învățare a mersului pe bicicletă în siguranță destinat copiilor. 

Cea mai mare suprafață revine zonelor verzi, înierbate sau plantate cu flori, arbuști decorativi și au fost plantați și aproximativ 400 arbori. Pentru această zonă au fost alese plante specifice vegetației locale sau bine aclimatizate pentru condițiile specifice Văii Cetății. 

„Sâmbăta aceasta, cu mic cu mare, sunteți bineveniți. Vă așteaptă 40 de biciclete, zona de joacă pentru copii, poligonul pentru cei mici, în care pot să își dezvolte abilitățile de bicicliști, dar și zonele de relaxare pentru toate vârstele. Vă așteptăm sâmbătă, începând cu ora 14:00 într-o zi plină de surprize plăcute”, a declarat primarul Brașovului, Allen Coliban

Proiectul a fost realizat pe fonduri europene, în cuantum total de peste 6,3 milioane lei, fără TVA, din care 98% reprezintă finanțarea nerambursabilă.
Nucu JALEA