ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Europa Creativă, la Brașov

Publicat: luni, 26 Februarie 2024 , ora 17.18
FOTO: Europe Direct Râșnov
FOTO: Europe Direct Râșnov

Europe Direct Râșnov propune comunității culturale din Brașov un eveniment de informare despre oportunitățile de finanțare oferite prin Programul Europa Creativă – Subprogramul Cultura.

Participanții vor avea oportunitatea de a înțelege mai bine, direct de la experții Biroului Europa Creativă România, cum pot accesa fondurile europene, pentru a-și dezvolta activitatea și a-și pune în practică proiectele. Coordonatorul Europe Direct Rășnov, Ioana Vașoti:

Europa Creativă este programul de finanțare al Uniunii Europene dedicat sprijinirii sectoarelor culturale și creative. Are trei componente: Subprogramul Cultura, Subprogramul Media și componenta transectorială, care se adresează în principal sectorului mass-media. În cadrul evenimentului de la Brașov, experții Biroului Europa Creativă România vor oferi participanților informații despre principalele linii de finanțare ale Subprogramului Cultura, exemple de proiecte finanțate și vor răspunde la întrebările publicului”.

Sesiunea de informare se va desfășura la Centrul Cultural Apollonia, Strada Michael Weiss Nr. 22 Brașov, în data de 13 martie, între orele 11:00 și 13:30.

Camelia VLAD