ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Party Time by Dj Rux
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Primăria a lansat licitația pentru pista de biciclete

Publicat: joi, 8 Februarie 2024 , ora 10.57
FOTO: Primăria Brașov
FOTO: Primăria Brașov
Primăria a lansat licitația pentru pista de biciclete care va lega cartierele Astra și Valea Cetății. Este vorba de o investiție care face parte din masterplanul velo al Brașovului, obiectivul fiind ca fiecare brașovean să aibă la maxim 250 de metri de locuință o pistă pentru biciclete. 

Tocmai de aceea, municipalitatea are în diferite etape proiecte pentru amenajarea a 80 de kilometri de piste pentru biciclete. 

„Pista de biciclete pentru care am lansat în această săptămână achiziția va avea o lungime de aproape 4km și va avea trei stații pentru închirierea sau parcarea bicicletelor pe acest traseu. Fiecare stație este prevăzută cu 50 de locuri de parcare pentru biciclete”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea. 

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 26 februarie, ia câștigătorul va avcea la dispoziție maxim 6 luni pentru amenajarea și marcarea pistelor. Valoarea estimată a lucrărilor este de 5,4 milioane lei. Traseul 1, între Poienelor – Gară și Camera de Comerț se află în procedura de achiziție.
Adina CHIRVASĂ