ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.00
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Un nouă ediție „Parte de carte”, de Dragobete

Publicat: luni, 5 Februarie 2024 , ora 16.14

De Dragobete sunteți invitați la o nouă călătorie literară!

Pe 24 februarie, în hala Pieței Star, între orele 11.00 și 15.00, sunteți așteptați să donați și să faceți schimb de cărți, indiferent de vârstă, în cadrul unui nou eveniment ”Parte de carte”.

„Pentru cei care nu au reușit să participe efectiv la primul eveniment «Parte de carte», a celor care ne-au trecut pragul, dar mai ales pentru aceia dintre dumneavoastră care ne veți vizita pentru prima oară, vă invităm sâmbătă, 24 februarie, în hala Pieței Star, la interior, să ne fiți alături într-o incursiune în lumea literaturii. Invitația se adresează tuturor pasionaților de literatură, fără limită de vârstă. Te invităm să donezi sau să schimbi cărți. Așteptăm pasionații de beletristică, tehnică, enciclopedie, dicționare, critică și studii, cărți pentru copii, dezvoltare personală etc. să ne fie alături în această călătorie”, a spus Cosmina Blaj, organizator.

Ruxandra Stoica