ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Persoane arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc și de mare risc

Publicat: duminică, 4 Februarie 2024 , ora 19.54
Sursa foto: captură video / DIICOT
Sursa foto: captură video / DIICOT
În prima zi de februarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Brașov, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul Brașov, la persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Din cercetările efectuate a rezultat că persoanele bănuite ar fi oferit spre comercializare, în mai multe rânduri, droguri de risc (canabis) și de mare risc (amfetamină) mai multor persoane din județ, pentru sume cuprinse între 40 și 900 de lei.

În urma perchezițiilor domiciliare, la locuințele acestora, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri și substanțe - droguri (canabis și ketamină), mai multe grindere și cântare electronice de precizie, obiecte purtătoare de urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

La momentul respectiv, procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore a 3 persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, iar în curusul zilei de 2 februarie, judecătorul de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului Brașov, a dispus arestarea preventivă a persoanelor, pentru 30 de zile.

Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: DIICOT
Radio România Brașov FM