ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Parcări noi și sensuri unice, avizate de Comisia de Circulație

Publicat: vineri, 2 Februarie 2024 , ora 11.11
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Mai multe sensuri unice și parcări vor fi făcute în Brașov, după încheierea sezonului rece. Solicitările au fost deja aprobate în Comisia de Circulație.

Pe strada Vișinului, către strada Prunului, între numerele 2 și 24, va fi sens unic cu înființare parcări pe partea stângă și reamenajare parcări pe partea dreaptă.

Parcările existente (cele de pe partea dreaptă a viitorului sens unic) vor fi orientate la 45 de grade, iar pe partea stângă, la bordură, vor fi amenajate 24 de noi locuri de parcare.

Pe tronsonul Bd. Griviței nr. 75 – Str. 13 Decembrie va fi amenajat sens unic către 13 decembrie și locuri de parcare longitudinale pe partea stângă.

A fost estimată amenajarea a 14 noi locuri de parcare.

Un alt sens unic și amplasarea de semnale rutiere corespunzătoare, inclusiv de reducere a vitezei, va fi pe strada de legătură dintre Str. Pe Tocile, în dreptul numărului 20, și Str. Cpt. Ilie Birț.

Comisia a avizat de asemenea montarea de stâlpi antiparcare și dincolo de intrarea Liceului Andrei Mureșanu, pe Str. Bisericii Sf. Nicolae.

Pe străzile Mesteacănului, Luceafărului, Pictor Variu Maximilian și Teilor vor fi amplasate indicatoare „Oprirea interzisă“ și semnul adițional „Ridicare vehicul”.
Adina Chirvasă