ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Mihai Mohaci, Cătălin Leonte și Liviu Lupu au lăsat Pro România pentru PNL

Publicat: joi, 1 Februarie 2024 , ora 13.48
FOTO: Radio România Brașov
FOTO: Radio România Brașov
Partidul Pro România filiala Brașov s-a dezintegrat, după ce majoritatea liderilor de la nivel județean și local au trecut la PNL. 

Mișcarea inițiată de fostul președinte al Pro România Brașov, Mihai Mohaci, a adus în rândurile liberalilor nume precum Cătălin Leonte sau Liviu Lupu, președinți de organizații județene, Florentina Ioniță, de la aripa feminină sau Simion Paveliuc, de la vârstnici, dar și primari, consilieri locali sau simplii membri. 

Așadar într-o singură zi Partidul Pro România, condus la nivel central de Victor Ponta, a prierdut peste 70 la sută din efectivele județene  numai către PNL. 


„Am venit cu o echipă la PNL pentru că aici am găsit o ușă deschisă. Am găsit o înțelegere pe care în altă parte noi nu am găsit-o. Eu cu Adi Veștea am o colaborare foarte mult timp, chiar înainte de a fi parlamentară, când eram în Consiliul Județean și întotdeauna am apreciat realizările lui. Oarecum sunt un pic invidios pentru că a avut șansa să construiască. Mi-a plăcut acest lucru și mă bucur că ne-au primit în sânul lor, în cadrul PNL și sper cu proiectele noastre să ajutăm și noi comunitatea”, a punctat Mihai Mohaci.

Președintele organizației județene a PNL, actualul ministru al Dezvoltării, Adrian Veștea, a menționat: „Am avut o colaborare veche, poate chiar de la începutul mandatului meu de președinte al Consiliului Județean. Cei doi colegi care la vremea respectivă făceau parte din Consiliul Județean Brașov, mă refer la Mihai Mohaci și Cătălin Leonte, s-au alăturat grupului Partidului Național Liberal. Am considerat de cuvință ca atâta vreme cât am văzut că există compatibilitate, câtă vreme am avut proiecte care le-am dus la bun sfârșit împreună, este necesar să parafăm și această situație. Ei au venit alături de noi cu o serie de colegi. Le urez bun venit, am toată convingerea că se vor integra foarte bine în Partidul Național Liberal. Nu vin într-o organizație în care să aibă vreo teamă sau să considere că nu se vor regăsi”.
Nucu JALEA