ACUM:
17.00
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Gratuitățile pe autobuzele RAT Brașov pentru anumite categorii mai așteaptă

Publicat: miercuri, 31 Ianuarie 2024 , ora 22.46
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Gratuitățile pe autobuzele RAT Brașov pentru seniorii de 60 de ani cu buletin de Brașov și care au venituri sub 3.000 de lei mai așteaptă.

Primarul municipiului Brașov, Allen Coliban, a decis să retragă punctul cu acest proiect de hotărâre, după ce consilierul local social democrat Alexandra Crivineanu a propus un amendament prin care toți brașovenii care au venituri sub 3.000 de lei, indiferent că au sau nu minim 60 de ani, să beneficieze de aceste facilități.

Edilul a subliniat că un astfel de amendament va avea un impact bugetar foarte mare și nu poate fi susținut de municipalitate. Mai mult, subvenția pentru RAT ar fi foarte mare, mai ales că amendamentul nu estimează câte persoane ar putea beneficia de aceste gratuități.

După zeci de minute de discuții în contradictoriu pe acest subiect, edilul Allen Coliban a decis retragerea punctului, pentru că nu au ajuns la niciun acord.

Rămân însă în vigoare facilitățile pe care le au deja pensionarii brașoveni, cu vârste de minim 63 de ani femeile și 65 de ani bărbații, pe autobuzele RAT.

Adina Chirvasă