ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Fiul ar fi folosit procedee MMA pentru a-și ucide tatăl

Publicat: duminică, 28 Ianuarie 2024 , ora 17.45
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional! Bărbatul suspectat că și-a ucis tatăl a cărat cadavrul din Brașov în județul Argeș.

L-a lăsat acolo, iar mâna victimei a fost găsită, în decembrie, pe un teren viran. Acesta a fost arestat preventiv, sâmbătă seara.

Cu detalii, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, prim-procurorul Adrian Radu:

"Se pare că a fost vorba despre o violență în familie în forma omorului, respectiv fiul și-a ucis tatăl într-o locuință din municipiul Brașov. Suspectăm că modul de operare a fost unul agresiv, prin aplicarea unor procedee de tip MMA, pentru că fiul este sau a fost practicant al acestui tip de sport".

Cadavrul bărbatului nu a fost găsit, au fost găsite doar hainele lui într-o râpă, la doi kilometri de locul în care, în decembrie, a fost găsit brațul drept al victimei. Bărbatul ucis a fost identificat prin amprentare, el fiind în baza de date a autorităților pentru că fusese condamnat penal.

Sorin Țîrcă