ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Au început înscrierile pentru voluntari la Massif

Publicat: vineri, 19 Ianuarie 2024 , ora 19.10
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Ai peste 16 ani împliniți și ești dornic să trăiești cea mai tare experiență? Atunci îndeplinești condițiile esențiale propuse de organizatorii festivalului Massif. Aceștia, împreună cu Voluntariat Brașov, le caută pentru a face parte din echipa de voluntari.

Se caută peste 150 de voluntari pentru ediția din 2024. Procesul de recrutare are loc până în data de 20 februarie, online, accesând platforma voluntarbv.ro sau site-ul oficial al festivalului, bemassif.com, secțiunea Volunteers.

Cei care se înscriu în programul de voluntariat pot opta pentru departamentul în care vor să își desfășoare activitatea: Check-in și Access, Acreditări, Angels, Backstage, Press Center și User Experience. Pentru a fi selectat, persoana înscrisă trebuie să fi participat la cel puțin încă un eveniment publicat pe platforma Voluntariat Brașov.

În acest an, Massif își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Brașov.

Cei care vor fi voluntari la cea de-a doua ediție a festivalului Massif se vor bucura nu doar de o altfel de experineț, i și de show-urile incendiare ale unor artiști precum: Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky, Shimza, GORDO, Valeron, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote și Grigoré.


Radio România Brașov FM