ACUM:
11.03
Weekend împreună (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Accident rutier cu 7 victime, între Veneția și Părău. O persoană a murit

Publicat: vineri, 19 Ianuarie 2024 , ora 18.28
Foto: DRDP Brașov
Foto: DRDP Brașov

Accident rutier pe DN1 S, între localitățile Veneția si Pârău în care au fost implicate 3 autoturisme, anunță ISU Brașov.

Din primele informatii, în urma accidentului au rezultat 7 victime.

La fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un achipaj cu apa si spuma, 6 echipaje SMURD, 2 ambulante SAJ și o autospecială pentru transport victime multiple.

UPDATE IPJ Brașov: 

La acest moment traficul rutier este blocat pe DN1S între localitățile Veneția de Jos și Părău, ca urmare a unui accident de circulație ce a avut loc cu puțin timp în urmă.

În accident au fost implicate trei autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea 1 persoană a decedat, iar alți ocupanți au suferit leziuni corporale. O altă victimă este în stop cardio-respirator.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.

Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil. 

Marian STOICA