ACUM:
15.05
Sens unic
Urmează:
16.00
Buletin de știri
Apoi:
16.03
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Zboruri charter spre Creta, de la Brașov, și în această vară!

Publicat: marți, 16 Ianuarie 2024 , ora 14.19
FOTO: Facebook / Aeroportul Internațional Brașov
FOTO: Facebook / Aeroportul Internațional Brașov

În perioada 1 iunie – 28 septembrie 2024, compania aeriană Sky Express Greece va opera în fiecare sâmbătă zboruri pe ruta Heraklion – Brașov – Heraklion.

Programul convenit în urma discuțiilor purtate de managerul operațional al Sky Express, Konstantin Paskov, cu directorul general al Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav, Constantin Albu, este următorul: decolare de la Heraklion (HER) la ora 11:00, aterizare pe Aeroportul Brașov (GHV) la ora 13:05 și decolare spre Heraklion la ora 13:55.

Zborurile vor fi efectuate cu o aeronavă având o capacitate de 180 de locuri.

Charterele anunțate de Sky Express au intrat în atenția agențiilor de turism, care au scos la vânzare pachete de vacanță în Creta cu plecare de la Brașov.

Am început să pregătim sezonul de vară, pe care ni-l dorim mai bogat și mai diversificat decât cel de anul trecut și avem toate motivele să fim încrezători că vom avea mai multe chartere decât în 2023. Sunt convins că locuitorii județelor Brașov, Covasna și Harghita, și nu numai ei vor alege să plece în vacanță pornind de la Brașov și se vor bucura de o experiență de călătorie foarte bună”, a declarat Contantin Albu, directorul general al Aeroportului Brașov.

De menționat este că în momentul de față, ofertele mai multor tour-operatori pentru vara 2024 includ zboruri de la Brașov nu doar spre Creta, ci și spre destinații din Egipt (Hurghada, cu plecare din 22 mai), Turcia (Antalya și Bodrum, începând cu 29 mai) și Tunisia (Hammamet, din 14 iunie). 

Marian STOICA