ACUM:
12.00
Radiojurnal

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

România a debutat cu o victorie la Campionatul Mondial de hochei pe gheață Under-20

Publicat: luni, 15 Ianuarie 2024 , ora 9.43

Selecționata României a învins, după executarea loviturilor de departajare, naționala Serbiei, cu scorul de 3-2 , la Belgrad, în meciul său de debut la Campionatul Mondial de hochei pe gheață Under-20, Divizia a II-a, Grupa B.

Serbia a marcat de două ori în prima repriză, dar tricolorii au revenit în joc și au reușit să puncteze de două ori prin Csongor Antal, golul egalizator fiind reușit cu 15 secunde înainte de fluierul de final al jocului. Golul victoriei tricolore a fost semnat de Călin Lupașcu, la loviturile de departajare.

În lotul pregătit de Per Lundel sunt și doi jucători de la Corona Brașov, Kovacs Elod și Zsolt Mathe. În celelalte meciuri din grupă, Belgia a trecut de Taiwan cu 3-1, iar Islanda a surclasat Australia cu 6-0. Astăzi de la ora 17.00, România va juca împotriva Islandei.

Adrian SUSANU