ACUM:
17.00
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Trei clădiri de interes public din Brașov, modernizate cu fonduri europene

Publicat: miercuri, 10 Ianuarie 2024 , ora 16.03
Foto: Radio România Brașov
Foto: Radio România Brașov

Pentru renovarea și modernizarea a trei clădiri de interes public din județul Brașov, administrația județeană a accesat fonduri europene nerambursabile în valoare de peste 48 de milioane de lei, prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Este vorba despre Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Brașov, imobilul din municipiul Codlea care aparține de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov și clădirea fostei cantine PCR, de lângă sediul Consiliului Județean Brașov. 

Pentru aceste trei obiective investiționale au fost demarate licitațiile publice pentru achiziție și sunt așteptate ofertele firmelor constructoare. Cele mai ample lucrări sunt prevăzute la Spitalul de Copii, unde este vorba despre un imobil edificat în urmă cu mai bine de 40 de ani. 

Pe lângă aceste proiecte PNRR, Consiliul Județean mai are în implementare un proiect pe Componenta Valul Renovării, care vizează renovarea energetică a Secției exterioare Zărnești din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov. Valoarea totală a acestui proiect este de peste 12 milioane de lei.

Camelia VLAD