ACUM:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Party Time by Dj Rux
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

36 de mașini parcate aiurea prin oraș, ridicate în minivacanța de Revelion

Publicat: miercuri, 3 Ianuarie 2024 , ora 15.15
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov

36 de mașini parcate aiurea prin oraș au fost ridicate de serviciul care se ocupă cu acest lucru, în minivacanța de Revelion.

De Crăciun au fost 50 astfel de ridicări.

În total, începând din a doua jumătate a lunii octombrie, de când a devenit funcțional serviciul, au fost ridicate aproape 500 de mașini parcate neregulamentar.

Unii șoferi au fost doar sancționați cu puncte de amendă și n-au mai plătit taxele de ridicare, transport și depozitare.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

“Cele mai mari probleme le întâmpinăm cu autoturismele care parchează pe trecerile de pietoni, în intersecții, care blochează benzi de circulație și reduc vizibilitatea accesului pe acele străzi. Majoritatea mașinilor sunt din Brașov, dar avem și din alte județe, mai ales în preajma sărbătorilor. Avem Neamț, Buzău, Dâmbovița. Din cei care au vizitat Brașovul, cel puțin unii dintre ei nu au înțeles că în orașul nostru poți să parchezi pe locurile de parcare special amenajate”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea.

Ridicarea mașinilor și eliberarea lor se face non-stop.

Mașinile staționate neregulamentar pot fi recuperate din spațiul special amenajat, de pe str. Hărmanului, vizavi de sediul RATBV.

Recuperarea se va face după plata unei taxe de minim 985 de lei, valabilă pentru primele 12 ore de la momentul ridicării.

Sursa foto: arhivă / Primăria Municipiului Brașov

Adina Chirvasă