ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O femeie de 42 de ani, din județul Covasna, cercetată pentru tentativă de omor

Publicat: miercuri, 3 Ianuarie 2024 , ora 11.00
Foto: arhivă ccr.ro
Foto: arhivă ccr.ro

O femeie de 42 de ani din județul Covasna a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a înjunghiat soțul în zona gâtului.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică a Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna efectuează acte de urmărire penală față de o inculpată, cercetat în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, în forma tentativei la omor.

În fapt, s-a reținut că inculpata în vârstă de 42 de ani, în data de 31.12.2023, în jurul orelor 17:30-18:00, în timp ce se afla într-un imobil de pe raza comunei Zagon, jud. Covasna, și-a înjunghiat soțul Balogh Jozsef de 2 ori cu un cuțit, la baza gâtului în proximitatea pachetului vascular și pe marginea superioară a regiunii umărului drept.

Procurorul a dispus reținerea acesteia pentru 24 de ore și la data de 01.01.2024 a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Prin încheierea judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Covasna din data de 01.01.2024 a fost admisă propunerea și s-a dispus arestarea preventivă a inculpatei.

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Covasna – Serviciul de Investigații Criminale.

Precizăm că această etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Sursă: comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna

Marian STOICA