ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Poliția Brașov anunță măsurile de ordine publică pentru noaptea de Revelion

Publicat: duminică, 31 Decembrie 2023 , ora 17.01
Foto: IPJ Brașov
Foto: IPJ Brașov

Cu ocazia celebrării Revelionului în Piața Sfatului din Brașov, Poliția Brașov anunță măsuri speciale de ordine publică pentru a asigura un eveniment pașnic și sigur.

Pentru că se anticipă participarea unui număr ridicat de persoane la spectacolul în aer liber și la focul de artificii, Poliția Brașov a intensificat prezența forțelor de ordine în zonele centrale ale municipiului — Piața Sfatului, străzile adiacente, zonele de parcare "Belvedere" de pe DN1E și Cetatea Brașov.

Echipaje de poliție vor patrula activ în zonele aglomerate, asigurând o prezență vizibilă și descurajând comportamentele nedorite.

Pentru a facilita deplasarea participanților, polițiștii vor coordona traficul în zonele și intersecțiile aglomerate și se vor asigura că traseele de acces și ieșire nu sunt blocate.

Cu accent în prevenirea incidentelor, polițiștii din cadrul altor structuri operative vor monitoriza zonele aglomerate pentru a evita situațiile de risc și pentru a interveni rapid în cazul unor situații neprevăzute.

Poliția Brașov încurajează colaborarea activă cu cetățenii și îi invită să raporteze orice comportament suspect sau situație de risc la numărul de urgență 112.

Prin aceste măsuri, Poliția Brașov își reafirmă angajamentul pentru menținerea unei atmosfere festive, dar, în același timp sigure, în noaptea de Revelion.

Radio România Brașov