ACUM:
11.03
Weekend împreună (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Peste 100 de kilogram de articole pirotehnice au fost confiscate dintr-un foc

Publicat: sâmbătă, 23 Decembrie 2023 , ora 18.56
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

110 kg de articole pirotehnice, aceasta este cantitatea descoperită de polițiștii brașoveni în cadrul unor percheziții realizate pe raza județului Brașov la persoane bănuite de efectuare ilegală de operațiuni cu articole pirotehnice.

Cele două mandatele de percheziție au fost puse în aplicare vineri, 22 decembrie, de către polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov, împreună cu polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara și Serviciului Criminalistic, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale.

În timpul perchezițiilor, în locuința uneia dintre persoanele vizate, au fost identificate mai multe cutii cu articole pirotehnice din categoriile P1, F2 și F3.

De asemenea, în interiorul unui autovehicul, deținut de una dintre persoanele percheziționate și aflat parcat în fața imobilului de domiciliu, au fost identificate articole pirotehnice din categoriile P1, F2 și F3.

Cantitatea de 110 kg de articole pirotehnice, identificată cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare, a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările efectuate până la acest moment au arătat că articolele pirotehnice au fost achiziționate cu scopul de a fi comercializate, persoanele nefiind autorizate în acest sens conform prevederilor legale.

În cauză, verificările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit de către polițiștii din cadrul Serviciului A.E.S.P. Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a se dispune măsurile legale la finalizarea anchetei.

Radio România Brașov FM