ACUM:
10.00
Buletin de știri
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

RATBV a anunțat orarul mijloacelor de transport în comun, de sărbători

Publicat: vineri, 22 Decembrie 2023 , ora 11.52
FOTO: RATBV
FOTO: RATBV

Autobuzele RAT vor circula după programul zilei de duminică, în 25 și 26 decembrie, precum și în primele după zile ale noului An. Singura modificare este faptul că ultimele plecări în cursă în ziua de 31 decembrie vor avea loc la orele 21.00, iar primele plecări în traseu în ziua de 1 ianuarie 2024 vor fi la orele 07.00. Aceleași orare de circulație vor fi și pe toate traseele din zona metropolitană.

Purtătorul de cuvânt al RAT Brașov, Silviu Ștefan, ne oferă detalii:

În vederea evitării oricărei confuzii cu privire la graficul de circulație al autobuzelor și trolebuzelor în această perioadă, le adresăm călătorilor rugămintea consulte orarele postate pe site-ul RATBV.ro. În secțiunea trasee și orare sau afișele puse în stații. De asemenea, angajații societății noastre vor monitoriza cererea de transport existentă pe anumite linii frecventate cu precădere în zilele libere, ca de exemplu linia 20, și vor lua măsurile necesare pentru a răspunde nevoilor de mobilitate ale clienților noștri”.

Dat fiind că elevii nu mai merg la școală în această perioadă, vor fi operaționalizate orarele de vacanță pe șapte linii de transport. Este vorba despre liniile 4, 5, 8, 17, 22, 34 și 50. Afișele cu orarele valabile în această perioadă vor fi postate în stații și pe site-ul www.ratbv.ro, ele purtând mențiunea ”Valabil din 23.12.2023”.

Adina CHIRVASĂ