ACUM:
12.10
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Demiterea viceprimarului Sebastian Rusu va fi discutată la finalul ședinței de plen

Publicat: joi, 21 Decembrie 2023 , ora 15.54
FOTO: arhivă / Facebook
FOTO: arhivă / Facebook
Demiterea viceprimarului Sebastian Rusu va fi din nou discutată la finalul ședinței de plen. Va fi pentru a treia oară când este discutat acest punct în ședința de plen, după ce, în ședințele anterioare, la finalul ședinței, consilierii din grupul PNL au părăsit ședința și astfel nu a fost făcut cvorumul necesar. 

Demiterea este inițiată de primarul municipiului Allen Coliban, care îl acuză pe viceprimar că este absent și leneș, fiind în instituție, conform carteie de pontaj, doar aproximatriv o oră și jumătate zilnic. În schimb, spune edilul, Sebastian Rusu încasează un salariu foarte mare.

Pe de altă parte, ședința de astăzi are 472 de puncte pe ordinea de zi, iar cele mai recente întâlniri în sala de consiliu local au avut între 10 și 12 ore de dezbateri, pe o ordine de zi de patru ori mai mică.

Adina CHIRVASĂ