ACUM:
15.05
Sens unic
Urmează:
16.00
Buletin de știri
Apoi:
16.03
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Pietricica cu emoție”, proiectul de suflet al brașovencei Raluca Murărețu

Publicat: joi, 21 Decembrie 2023 , ora 13.45
FOTO: Raluca Murărețu
FOTO: Raluca Murărețu

Pietricelele pe care le vezi în Brașov, dar nu le dai prea multă atenție, pot să transmită o poveste cu emoție. O spune Raluca Murărețu, cu al său proiect „Pietricica cu emoție”. Practic, femeia adună pietre de diverse dimensiuni și le dă o nouă viață cu creațiile sale.

"Creez tablouri din pietre, jocuri pentru copii, din pietre, chituri, arta conectării cu pietre, bunătate și pietre de poveste, pentru ca oamenii, părinții, adulții să-și realizeze singuri acasă. Eu le bag în seamă și văd în fiecare piatră o poveste a unui tablou", ne-a declarat Raluca.

Nicio piatră nu seamănă cu cealaltă, astfel că nu pot fi două tablouri exact la fel, dar pentru Raluca, fiecare reprezintă ceva. Pietricica cu emoție a luat naștere înainte de 2018.

"Am fost într-o vacanță în Lisabona cu câteva prietene și acolo am văzut un artist stradal care crea tablouri din pietre, tablourile fiind foarte, foarte simple. Avea doar câteva pietre atașate, dar care mie mi-au transmis foarte multă emoție. De la el mi-am și cumpărat primul meu tablou și într-un moment dificil din viața mea am simțit nevoia fac ceva ies din pasa aceea mai grea și am început creez tablouri pentru prieteni, pentru rude și de atunci nu m-am mai oprit", susține tânăra brașoveancă.

“Pietricica cu emoție” poate fi găsită și pe facebook sau la diverse târguri de meșteșugari organizate în oraș.

Adina CHIRVASĂ