ACUM:
11.03
Weekend împreună (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Program special de sărbători, la Muzeul de Artă Brașov

Publicat: luni, 18 Decembrie 2023 , ora 15.06
Sursa foto: Facebook / Muzeul de Artă Brașov
Sursa foto: Facebook / Muzeul de Artă Brașov
Va fi program special de sărbători la Muzeul de Artă din Brașov. Astfel, între 23 și 26 decembrie, în 31 decembrie, dar și pe 1 și 2 ianuarie, muzeul nu va putea fi vizitat.

În rest, în perioada 18 decembrie 2023 – 7 ianuarie 2024, muzeul va fi deschis conform orarului obișnuit, de marți – până duminică, între orele 09.00 – 17.00.

Cei care vor trece pragul muzeului brașovean la final de an vor putea vedea trei expoziții: „Galeria de Artă Românească”, expoziție de bază, „Ecouri ale prestigiului” și „Fabulating About a Gelato Machine”.

„Ecouri ale prestigiului”, curatoriată de Alexandra Ilnițchi-Ardelean și Bianca-Maria Bălșan, aduce în fața vizitatorilor 11 tablouri din colecția Muzeului, ce prezintă personaje din secolele trecute, care poartă podoabe specifice vremurilor lor, și mai multe bijuterii reinterpretate de către 5 artiști câștigători ai concursului de design de bijuterie contemporană "Timeless Jewelry".

Expoziția este realizată în parteneriat cu Assamblage - Asociația Națională a Autorilor și Designerilor de Bijuterie Contemporană și Muzeul Național Cotroceni.

„Fabulating About a Gelato Machine”, curatoriată de Georgia Țidorescu, prezintă lucrări noi ale celor zece artiști emergenți ce fac parte din programul de mentorat Accelerator Brașov.

Expoziția este prezentată de Asociația Culturală Eastwards Prospectus în parteneriat cu GAEP și Muzeul de Artă Brașov.
Radio România Brașov