ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.00
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Tichetele sociale „Dar din suflet pentru seniori” mai pot fi ridicate până în 22 decembrie

Publicat: marți, 12 Decembrie 2023 , ora 14.51
FOTO: arhivă / Direcția de Asistență Socială Brașov
FOTO: arhivă / Direcția de Asistență Socială Brașov
5050 de vârstnici din municipiul Brașov, din peste 6000, și-au ridicat deja tichetele sociale la care au dreptul, în cadrul campaniei „Dar din suflet pentru seniori”, derulată de municipalitate. Reprezentanții Direcției de Asistență Socială Brașov le reamintesc beneficiarilor că mai au timp până în 22 decembrie să își ridice bonurile cu care să-și cumpere produse pentru masa de Crăciun. 


„Beneficiarii campaniei sunt persoanele vârstnice care au calitatea de pensionari, care au venituri de cel mult 1.700 lei pe lună, vârsta de cel puțin 63 de ani în cazul femeilor și 65 de ani în cazul bărbaților și care au domiciliul în municipiul Brașov. În cadrul campaniei se acordă tichete sociale în valoare de 200 lei, respectiv 20 de tichete a câte 10 lei, tichete ce pot fi utilizate pentru achiziționarea exclusivă a produselor alimentare”, a menționat purtătorul de cuvânt al DAS Brașov, Monica Chelban. 

560 de beneficiari din această campanie sunt nou intrați în campanie, iar aceștia, pe lângă actele de identitate și cuponul de pensie, au trebuit să completeze și o cerere. Cei care au primit și în trecut tichetele sociale nu mai trebuie să completeze cererea la DAS, ci doar să prezinte actul de identitate și cuponul de pensie.
Radio România Brașov