ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Festivalul Darurilor de Crăciun”, la Centrul Cultural Reduta

Publicat: vineri, 8 Decembrie 2023 , ora 13.19
Foto: organizator eveniment
Foto: organizator eveniment

Săptămâna viitoare, în perioada 16-17 decembrie, 25 de meșteșugari din Brașov, dar și din țară, își dau întâlnire la Centrul Cultural Reduta, la „Festivalul Darurilor de Crăciun”, acolo unde vă așteaptă cu sute de produse lucrate manual, doar prin tehnici meșteșugărești.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația „Poarta Dorului” și va avea loc în Sala de Muzică a Centrului Cultural Reduta, în intervalul orar 11:00-20:00. Reprezentanta Serviciului Cultură Tradițională, Gabriela Bularca, ne oferă detalii:

"Vom avea ateliere meșteșugărești, demonstrații de lucru, prezentări de produse cu drag lucrate de mâini dibace. Toate acestea așteaptă, sâmbătă și duminică, 16 și 17 decembrie. Veți putea admira și achiziționa următoarele categorii de produse: pictură pe sticlă, pe lemn, sculptură, împletituri, modelaj, icoane, obiecte din lemn, costume populare, ii brodate manual, brâie țesute în război, săpunuri naturale, ceramică, broderie, o mulțime de frumuseți".

Radio România Brașov