ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Miercurea brașovenilor” începe astăzi. Starea pârtiilor

Publicat: miercuri, 6 Decembrie 2023 , ora 9.59

„Miercurea brașovenilor” începe astăzi, de ziua Sfântului Nicolae. Vorbim mai exact despre programul derulat de primăria Brașov și Ana Teleferic, prin care iubitorii sporturilor de iarnă care locuiesc în Brașov, plătesc doar jumătate din prețul tarifelor transportului pe cablu din Poiana Brașov. 

Brașovenii vor plăti în fiecare miercuri, doar 50% din valoarea cartelelor de schi, respectiv ski-pass-urile de o zi, cele valabile 4 ore, precum și cele cu valabilitate de la orele 11.00, 13.00 și 14.00. 

Reducerea de 50% acordată în „Miercurea brașovenilor“poate fi accesată și online, pe site-ul skibv.ro. Site-ul a implementat un sistem în care utilizatorul, care are deja un cont înregistrat, trebuie să încarce un selfie în care să apară clar portretul și cartea de identitate, ținută în apropierea feței. Validarea solicitării durează câteva minute, iar ulterior acesteia în urma unui referesh al browserului, utilizatorul vede pe site mesajul „Cont eligibil pentru Miercurea brașovenilor“. Discountul de 50% se va aplica automat în pagina Finalizare comandă, doar pentru produsele incluse în acest program.


 

Administratorii pârtiilor din stațiune au anunțat că astăzi sunt deschise toate pârtiile din partea superioară a Masivului Postăvaru, cu excepția pârtiei Ruia. Rămân închise pârtiile Bradu și Stadion, din partea inferioară a masivului. Programul telegondolei este între orele 09:00 - 16:00, iar al telescaunului Ruia este între orele 09:00 15:45.

Radio România Brașov