ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

"Liliacul", la Opera Brașov

Publicat: marți, 5 Decembrie 2023 , ora 11.05
FOTO: Opera Brașov
FOTO: Opera Brașov

Celebra operetă, „Liliacul”, de Johann Strauss-fiul, îi va bucura pe brașoveni în acest weekend. Opera Brașov a programat două spectacole cu îndrăgita operetă, unul sâmbătă, iar altul duminică, ambele de la ora 18:30, pe scena de pe strada Bisericii Române.

„Este o lucrare celebră aparținând acestui gen foarte întregit și care are mare priză la publicul din Brașov. Este o lucrare veselă, spumoasă, la fel ca o sticlă de șampanie desfăcută în noaptea de Revelion. De altfel, acțiunea acestei O perete se petrece în noaptea de Revelion, de aceea ea își găsește tot timpul loc în programul Operei Brașov din luna decembrie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Operei Brașov, Cecilia Toma.

Invitat extraordinar la cele două reprezentații va fi actorul Pavel Bartoș, care revine în rolul Frosch – paznicul închisorii – pe scena Operei Brașov. Cosmin Marcovici de la Opera Română din Iași este și el invitat special la cele două reprezentații. Până atunci, miercuri, 6 decembrie, de la ora 17:00, Muzeul Casa Mureșenilor găzduiește Recitalul de la ora cinci, un spectacol dedicat sărbătorilor, în care darurile puse în ghetuțe vor fi colinde românești și piese internaționale.

Radio România Brașov