ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Spiritul iernii” revine la Feldioara!

Publicat: luni, 4 Decembrie 2023 , ora 16.04
Casa de Cultură Feldioara găzduiește miercuri, de la ora 18.00, Festivalul “Spiritul Iernii”, ajuns la ediția cu nr.11.

Evenimentul marchează ȋnceputul perioadei sărbătorilor de iarnă, atȃt prin programul tematic pregătit de localnici și invitații speciali, cât și prin straiele de sărbătoare pe care localitatea le ȋmbracă ȋncepȃnd cu acest moment.

„Pune în valoare tradițiile locale. Ne bucurăm să avem copii alături de noi, de la fanfară, la dânsuri populare, colinde, corul Liceului «Petru Rareș», copii care activează în cadrul secției externe a Școlii Populare de Arte și Meserii «Tiberiu Brediceanu» Brașov. La finalul programului din cadrul festivalului se vor aprinde și luminile festive în bradul din centrul localității. De asemenea, vom avea și invitat special. Narcisa Suciu va fi alături de noi și abia așteptăm să ascultăm colindul și cântecul românesc pe care ni-l va aduce”, a precizat responsabilul de Cultură în Primăria Feldioara, Georgiana Gămălie.

De la Festivalul „Spiritul iernii” la Feldioara nu vor lipsi Tȃrgul tradițional cu meșteri populari și Tȃrgul caritabil organizat de elevii Liceului “Petru Rareș” – Feldioara.

Intrarea este liberă, ȋn limita locurilor disponibile.
Camelia Vlad