ACUM:
10.03
Weekend împreună
Urmează:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

VIDEO Trafic feroviar afectat, în județul Brașov, din cauza unui incident care a avut loc la Azuga. Trei tinere au fost rănite

Publicat: luni, 4 Decembrie 2023 , ora 10.47

Trei tinere au ajuns la spitalul din Sinaia în urma incidentului feroviar care s-a petrecut, luni, la Azuga, fiind vorba despre ruperea pantografului de la locomotiva trenului IR 1742, la ieșire din stația Azuga, anunță Agerpres.

Conform datelor comunicate de conducerea Spitalului Sinaia, toate cele trei persoane au suferit zgârieturi și disconfort ocular (obiect străin) de la spargerea geamurilor vagonului.

Persoanele care au ajuns la unitatea sanitară au vârstele de 18, respectiv 20 de ani și sunt din București și din Buftea.

Tinerele au fost evaluate, sunt în stare stabilă, iar în prezent sunt în investigații la Oftalmologie.

Intervențiile pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact pe relațiile Valea Largă - Brașov și Predeal - Azuga au fost finalizate, fiind asigurate astfel condiții normale de trafic, a informat CFR SA.

Potrivit unei informări a companiei, singurul tren care încă staționează este IR 1742, deoarece așteaptă locomotiva de ajutor. R 3024 și trenul privat 11632 au fost reînscrise în circulație, însă vor ajunge la destinație cu întârzieri de peste două ore.

CFR SA precizează că întârzierile înregistrate de cele două garnituri sunt cauzate de defecțiunea trenului IR 1742, al cărui pantograf s-a rupt în stația Azuga, iar traficul feroviar pe segmentele Valea Largă - Brașov și Predeal - Azuga, inclusiv pe anumite linii din stațiile Predeal și Azuga, s-a desfășurat pe un singur fir, din ambele sensuri. Din cauza defecțiunii de la locomotiva trenului IR 1742, garnitura R 3024 și trenul privat 11632 au staționat în spatele trenului IR 1742. Celelalte trenuri, care tranzitau cele două segmente feroviare, au circulat pe celălalt fir.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Marian STOICA