ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Donații pentru urșii de la sanctuarul Libearty Zărnești

Publicat: luni, 4 Decembrie 2023 , ora 9.46
Foto: Facebook / Libearty Zărnești
Foto: Facebook / Libearty Zărnești

Luna decembrie este una în care mulți dintre noi ne gândim să facem un bine celor din jur, să donăm, să ajutăm.

O altfel de donație poate fi făcută pentru urșii care sunt găzduiți la sanctuarul Libearty de la Zărnești, acolo unde costul întreținerii unui singur urs, în fiecare zi, depășeste 15 euro.

Asociația Milioane de Prieteni, care a creat o casă pentru 123 de urși salvați din parcuri zoologice, circuri, menajerii private sau fabrici, se bazează pe sprijinul celor care vor să ajute și care pot face donații ce vor fi folosite strict pentru hrana animalelor, tratamente medicale și mentenanța atât de necesară a sanctuarului.

Vicepreședintele Asociației Milioane de Prieteni, Paula Ciotloș, ne oferă detalii:

"Campania <Hrănește un urs> este o campanie pe care noi ne bazăm foarte mult, ne este foarte dragă, cu atât mai mult cu cât această campanie este țintită pe hrana urșilor. În evenimentul creat pe pagina noastră de facebook sunt puse prețurile alimentelor pe care noi le dăm urșilor și oamenii pot să aleagă pentru ce alimente donează sau pentru ce cantitate de alimente donează. Este absolut uimitor că oamenii sunt solidari și cu animalele în această perioadă și chiar participă destul de mulți la această strângere de fonduri. Noi, în sanctuar, zilnic, le oferim urșilor peste 2 tone de mâncare. Este o cantitate foarte mare de hrană absolut necesară".

Ruxandra STOICA