ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Liga Campionilor. Arsenal Londra și PSV Eindhoven s-au calificat în optimi

Publicat: joi, 30 Noiembrie 2023 , ora 9.08
FOTO: Reuters
FOTO: Reuters
Echipele Arsenal Londra și PSV Eindhoven s-au calificat, miercuri, în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Arsenal a învins Lens cu scorul de 6-0 în timp ce PSV s-a calificat, din aceeași grupă, B, după 3-2 cu Sevilla. 

Tot miercuri, în grupa D, Benfica a terminat la egalitate cu Inter, scor 3-3, după ce a condus cu 3-0, iar Real Sociedad - Salzburg s-a încheiat fără goluri, 0-0. 

De asemenea, Real Madrid a trecut cu 4-2 de Napoli, care a condus cu 1-0. Braga și Napoli se vor lupta în meci  direct pentru ultimul loc ce duce în optimi din grupa C. 

În grupa A Galatasaray a terminat la egalitate cu Manchester United, 3-3 și ambele echipe păstrează șanse la calificare, după remiza, 0-0, din celălalt meci dintre liderul Bayern Munchen și FC Copenhaga.

Dintre echipele care au mai disputat meciuri miercuri, calificate în optimile de finală ale UEFA Champions League mai sunt Real Madrid, Bayern Munchen, Real Sociedad și Inter Milano.
Adrian SUSANU