ACUM:
21.00
Party Time by Dj Rux
Urmează:
23.00
Transilvania by night
Apoi:
0.00
Transilvania by night

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

USR Brașov și-a anunțat candidații la Primăria Brașov, Consiliul Județean și Primăria Sânpetru

Publicat: vineri, 24 Noiembrie 2023 , ora 12.05
Sursa foto: Radio România Brașov
Sursa foto: Radio România Brașov

Irineu Darău la Consiliul Județean Brașov, Allen Coliban la Primăria Brașov și Marian Arhire la Primăria Sânpetru, sunt primii candidați pentru alegerile locale de anul viitor, anunțați din partea USR.

Ce și-ar dori Allen Coliban dacă va obține un nou mandat de primar?

Cu gânduri bune și cu responsabilitatea misiunii pe care brașovenii mi-au acordat-o, au fost 3 ani de prim mandat în care concentrarea a fost pe obținerea de finanțări, pe dezvoltarea de proiecte și pe definirea cadrului de dezvoltare a Brașovului pentru următorii 10 ani. Lucru care ne obligă continuăm pe drumul pe care am pornit, acela de a readuce normalitate la Brașov și de a duce Brașovul în topul orașelor românești din foarte multe criterii prin care se fac aceste clasamente”, a declarat primarul Allen Coliban.

Și primarul comunei Sânpetru aspiră la un nou mandat. Marian Arhire spune că un proiect important pe care și-ar dori să-l continue este cel demarat cu Primăria Brașov, care ar duce la fluidizarea traficului dintre cele două localități:

În momentul de față avem peste 60 de proiecte la care lucrăm. Cu Primăria Brașov avem un parteneriat pentru realizarea străzii Narciselor, bulevardul din acest drum, mai exact. Proiect care a trecut de perioadă de exproprieri, iar în momentul de față terenul a fost cedat către Primăria Brașov, urmând fie lansată licitația pentru proiectare și execuție”.

Irineu Darău spune că lasă Parlamentul pentru președinția Consiliului Județean Brașov cu intenția de a se concentra pe proiectele de infrastructură care să conecteze Brașovul „pe linie scurtă” cu Occidentul:

Cred la nivelul Consiliului Județean putem facem lucruri foarte mari pentru județ, cred într-un județ dezvoltat, echilibrat, cu toate zonele dezvoltate economic, cu un transport mult mai bun, cu un sistem de sănătate mult mai bun. Un lucru foarte important într-adevăr este Autostrada Sibiu-Brașov, o autostradă care va lega două orașe importante la aproximativ o oră de mers. Un lucru care va da întregului județ Brașov o șansă uriașă de dezvoltare. Vor veni firme, se vor instala la noi în județ și vom fi conectați direct pe rută scurtă către Vest”.

Camelia VLAD