ACUM:
20.00
Radiojurnal
Urmează:
20.10
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Apoi:
21.00
Party Time by Dj Rux

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

„Harta Verde, întâlnire a comunității”, sâmbătă, la Râșnov

Publicat: joi, 16 Noiembrie 2023 , ora 11.26
Foto: Facebook / Europe Direct Râșnov
Foto: Facebook / Europe Direct Râșnov

Schimburi de semințe din soiuri tradiționale, târg al micilor producători locali, atelier de gătit vegan, degustări de brânzeturi și must, tehnici de grădinărit, toate vă așteaptă sâmbătă, la Râșnov, în cadrul evenimentului „Harta Verde, întâlnire a comunității”, organizat de Europe Direct Râșnov.

Cei care vor să participe sunt așteptați în grădina centrului, între orele 11.00 și 15.00. Coordonator Europe Direct Râșnov, Ioana Vașoti:

"Pe lângă cei prezenți pe harta verde, am invitat și oameni inspiraționali, oameni care au de împărtășit din experiența proprie. De la 11.00, până la 15.00, va avea loc schimb și dăruire de semințe din soiuri tradiționale. Vor participa oameni din comunitatea semințe libere și de la Banca de Semințe Casa Semințelor. În paralel, vom avea și acest târg al micilor producători locali. Avem și câțiva artiști locali și meșteri. Vor fi și niște momente speciale. Avem un atelier de gătit, avem un atelier pentru copii, avem și un moment în care povestim cum ne putem implica mai mult în luarea deciziilor la nivelul Uniunii Europene, pentru că, până la urmă, evenimentul organizat de Centrul Europe Direct își dorește comunice despre pactul verde european și despre cum îl aducem în practică, dincolo de strategii și ce se întâmplă la nivel mare".

Ruxandra STOICA