ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Agenția Metropolitană Brașov pune la bătaie premii în valoare de 2000 de euro

Publicat: sâmbătă, 11 Noiembrie 2023 , ora 18.38
Sursa foto: Facebook / Agentia Metropolitana Brasov
Sursa foto: Facebook / Agentia Metropolitana Brasov

Dacă ai între 15 și 35 de ani, locuiești în Zona Metropolitană Brașov și ești și talentat la desen sau pictură, atunci ai putea câștiga 1000 de euro, bani puși la bătaie de Agenția Metropolitană Brașov.

Este vorba despre un concurs desfășurat în cadrul proiectului Food Wave. Deși data limită până la care erau acceptate înscrierile ar fi fost 15 noiembrie, organizatorii au decis prelungirea perioadei până pe 17 noiembrie, din cauza numărul mic de înscriși.

Este nevoie de minim 10 participanți ale căror lucrări vor face parte dintr-o expoziție, aceasta fiind și condiția pentru ca activitatea să fie acceptată de finanțatorul proiectului Food Wave.

Ce trebuie să faci?

1. Să locuiești în Zona Metropolitană Brașov, iar vârsta ta să fie cuprinsă între 15 și 35 de ani

2. Realizeză o lucrare de artă de tip desen și pictură.

3. Tematica concursului: legătura dintre sistemele alimentare și schimbările climatice: producția - prelucrarea - ambalarea - distribuția (transport + comercializare) - prepararea - consumul de alimente - gestionarea deșeurilor (alimentare și ambalaje).

4. Transmite o fotografie cu lucrarea ta pe adresa office@metropolabrasov.ro.

Cele mai bune 3 lucrări vor fi premiate pe 17 noiembrie astfel: 1000 de euro, locul 1; 600 de euro, locul 2; 400 de euro, locul 3.

Mai multe detalii puteți obține și pe site-ul: https://www.metropolabrasov.ro/wp-content/uploads/2021/04/Regulament-concurs-Food-Wave-3.pdf

Bianca Bucă