ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Teatrul Arlechino participă la „Gala Aniversară ImPuls Țăndărică”

Publicat: marți, 7 Noiembrie 2023 , ora 12.26
Sursa foto: arhivă / Teatrul Arlechino
Sursa foto: arhivă / Teatrul Arlechino

Teatrul Arlechino participă, la final de săptămână, la „Gala Aniversară ImPuls Țăndărică”, de la București.

Instituția brașoveană a fost selectată să participe la eveniment, unul cu caracter competitiv, iar Brașovul va prezenta, în 12 noiembrie, spectacolul „Vrăjitorul din Oz”.

Toate reprezentațiile vor fi jurizate de către un juriu de specialitate, format din: Doina Papp, Mihaela Michailov și Octavian Szalad.

„Suntem foarte bucuroși să împărtășim cu voi ce mai face Arlechino în acest weekend. În afară de faptul că ne întâlnim cu voi la «Cei trei purceluși», sâmbătă, în 11 noiembrie, de la orele obișnuite, cu nerăbdare și entuziasm, noi, apoi, ne așternem la drum către București, să ne revedem și cu publicul bucureștean, în cadrul Galei ImPuls, care marchează 78 de ani de existență a teatrului bucureștean și unde Arlechino, alături de alte câteva trupe de teatru din țară și din străinătate, va prezenta spectacolul «Vrăjitorul din Oz», una dintre cele mai noi producții ale teatrului brașovean”, a spus managerul Teatrului Arlechino, Mihaela Soloceanu.

Pe lângă spectacole vor mai alea loc: conferințe de specialitate, lansări de carte, expoziția „Perpetuum Țăndărică”, ce poate fi vizitată pe toată perioada evenimentului, în foaierul Teatrului Țăndărică, și spectacole în licee.

Citește și:

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații din Brașov - Radio Romania Brasov 93.3 FM
Adina Chirvasă