ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

INTERVIU. Artista Laura Cornea expune la Centrul Cultural ”Reduta”

Publicat: sâmbătă, 4 Noiembrie 2023 , ora 20.13
Sursa foto: Laura Cornea
Sursa foto: Laura Cornea

Începând de duminică și până pe 15 noiembrie, Centrul Cultural ,,Reduta" Brașov va găzdui Expoziția de pictură "Anotimpuri", a artistei Laura Cornea, în perioada 5 - 15 noiembrie 2023.

Născută pe 11 iulie 1977, în orașul Darabani din județul Botoșani, Laura Cornea s-a remarcat încă din copilărie prin activități artistice. Ulterior, a urmat cursuri de pictură la Clubul copiilor din Câmpulung Moldovenesc, la clasa profesorului Gheorghe Toxin, iar din anul 2020 a devenit membră a Asociației Artiștilor Plastici din București.

În prezent, este cursantă în cadrul Universității "Lucian Blaga" din Sibiu, Secția Restaurare și Conservare. De-a lungul timpului, artista a participat la o serie de expoziții atât în țară, cât și în străinătate, în Bulgaria, Spania și Elveția.

Vernisajul expoziției va avea loc duminică, 5 noiembrie, la ora 15:00, în foaierul Centrului Cultural Reduta.

Invitată în cadrul emisiunii culturală "Pasaj urban", Laura Cornea a povestit despre pasiunea ei pentru pictură, ne-a dat detalii expoziție sa "Anotimpuri", dar ne-a povestit si despre visul ei, acela de a învăța persoanele cu dizabilități să picteze.

Vă invităm să ascultați un interviu realizat de redactorul Radio România Brașov FM, Silvana Șerban:


Radio România Brașov FM