ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Accident pe centura Brașovului, spre Sânpetru (VIDEO)

Publicat: marți, 31 Octombrie 2023 , ora 17.40
Sursa foto / video: Radio România Brașov
Sursa foto / video: Radio România Brașov

ACTUALIZARE:

„La acest moment traficul rutier se desfășoară cu restrictii pe Varianta Ocolitiarea a municipiului Brașov - VO1K, pe sensul de mers către București, între localitățile Sânpetru și Feldioara, ca urmare a unui accident de circulație ce a avut loc cu puțin timp în urmă. În accident a fost au foat implicate 3 autovehicule, din care au rezultat doar avarii. Întrucât circulația a fost blocată, la fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere, care au degajat o bandă de mers și, până la îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil, traficul se va desfășura pe un singur fir” au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Oamenii legii recomandă conducătorilor auto să adaptateze viteza de deplasare la condițiile de drum, să respecte semanlizarea rutieră din zonă și să manifeste prudență în condus.

...............

Accident rutier pe centura Brașovului, între Calea Feldioarei și Sânpetru.

La această oră se circulă cu dificultate pe sensul de mers către Sânpetru.

"Din informațiile primite de la apelant, în accident ar fi implicate 4 autoturisme și ar fi rezultat o victimă. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și un echipaj cu apă și spumă", au transmis reprezenanții ISU Brașov.

Informații în curs de actualizare

Sursa foto / video: Radio România Brașov

Citește și:

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații din Brașov - Radio Romania Brasov 93.3 FM

Radio România Brașov FM