ACUM:
11.03
Weekend împreună (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Lucrările de pe ocolitoare, finalizate în următoarele două zile

Publicat: marți, 31 Octombrie 2023 , ora 17.07
Sursa foto: arhivă / captură video / DRDP
Sursa foto: arhivă / captură video / DRDP
DRDP Brașov anunță că va finaliza lucrările de reasfaltare de pe varianta ocolitoarea a Brașovului în următoarele două zile.

Șantierul a îngreunat traficul o lună de zile, dar era iminentă o intervenție la calea de rulare, după cum a spus șeful drumarilor brașoveni, Tudor Alexandru Duțu:

„A fost absolut necesară. Mulțumim participanților la trafic pentru răbdarea de care au dat dovadă și pentru înțelegerea de care au dat dovadă. Noi am făcut tot posibilul să afectăm cât mai puțin traficul. Am lucrat noaptea, am lucrat sâmbăta. Am avut doi constructori care și-au făcut treaba și, așa cum spuneam, suntem pe ultimele două zile de lucru”.


Pentru finalizarea lucrărilor urmează trasarea marcajelor pentru a aduce centura la nivelul optim de condiții de siguranță.

Citește și:

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații din Brașov - Radio Romania Brasov 93.3 FM
Nucu Jalea