ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.00
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Francis Ngannou, antrenat de legendarul Mike Tyson, a fost învins de Tyson Fury

Publicat: duminică, 29 Octombrie 2023 , ora 15.50
Sursa foto: Facebook / Francis N'Gannou
Sursa foto: Facebook / Francis N'Gannou
Pugilistul britanic Tyson Fury, campionul mondial al greilor în versiunea WBC, l-a învins pe starul camerunez al artelor marțiale mixte (MMA) Francis Ngannou, prin decizie împărțită a arbitrilor, sâmbătă seară, în cadrul unei gale la Riad, informează AFP.

Considerat marele favorit în calitatea sa de campion mondial, Fury a fost declarat învingător în fața lui Ngannou, care a disputat la 37 de ani primul său meci din istorie, doi dintre arbitrii acordându-i victoria, în timp ce al treilea l-a dat câștigător pe camerunez, care l-a trimis pe britanic la podea în runda a treia și a fost aproape de a obține una din cele mai mari performanțe din istoria boxului.

În ciuda înfrângerii, camerunezul, fost campion UFC, cea mai prestigioasă dintre ligile MMA, a primit aprecierea lumii boxului pentru prestația sa.

La primul său meci de box din carieră, Ngannou a intrat în scenă alături de legendarul Mike Tyson, care a fost antrenorul său la acest meci.

Sursa info: AGERPRES


Radio România Brașov FM