ACUM:
13.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
14.00
Buletin de știri
Apoi:
14.03
Pulsul zilei (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Noul manager al Maternității Brașov și-a preluat astăzi oficial atribuțiile

Publicat: joi, 26 Octombrie 2023 , ora 16.32
Sursa foto: Consiliul Județean Brașov
Sursa foto: Consiliul Județean Brașov

Noul manager al Maternității Brașov, Ciprian Carapcea, și-a preluat astăzi oficial atribuțiile de conducere pentru următorii patru ani, odată cu semnarea contractului de management încheiat cu administrația județeană.

Reamintim că Ciprian Carapcea, fost director financiar-contabil al spitalului, a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de manager al Maternității brașovene, care a avut loc la începutul acestei luni.

„Standardul managerial este unul foarte înalt la Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie «Dr. I.A. Sbârcea», care a devenit în ultimii ani un exemplu la nivel național pentru serviciile medicale de înaltă performanță ce rivalizează cu cele asigurate de unitățile spitalicești private. Am încredere că domnul manager va putea menține la cote înalte ștacheta performanței profesionale și va reuși să ducă la bun sfârșit proiectele investiționale pe care le avem în implementare pe partea de modernizare și eficientizare energetică, dar și în ceea ce privește dotările cu echipamente și aparatură medicală”, a transmis președintele Consiliului Județean Brașov, Șerban Todorică.

Citește și:

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații din Brașov - Radio Romania Brasov 93.3 FM
Camelia Vlad