ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Comitetul executiv al UEFA a decis amânarea partidelor din Israel

Publicat: joi, 19 Octombrie 2023 , ora 21.02
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă
Comitetul Executiv al Forului European de Fotbal, UEFA, a decis, luând în considerare situația actuală de pe teritoriul statului Israel, ca nicio partidă internațională să nu se dispute acolo până la noi dispoziții.

Printre jocurile afectate se află și partida dintre Israel și România, adversare în grupa I din preliminariile EURO 2024, programată să se dispute sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 21:45.

UEFA amânase deja două meciuri internaționale, inclusiv meciul din preliminariile EURO 2024 dintre Israel și Elveția, programat inițial pe 12 octombrie, pentru 15 noiembrie, într-o locație care urmează să fie stabilită.

Meciul Kosovo - Israel, programat pe 15 octombrie, tot în preliminariile EURO 2024, a fost și el amânat, autoritățile israeliene interzicând echipei naționale să călătorească în străinătate.
Adrian Susanu