ACUM:
12.10
Weekend împreună (continuare)
Urmează:
13.00
Buletin de știri
Apoi:
13.03
Top 30 Brașov FM

Arhivă : Știri din sport Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Elena-Gabriela Ruse s-a calificat în optimile de finală ale turneului de tenis Transylvania Open

Publicat: marți, 17 Octombrie 2023 , ora 22.37
Sursa foto: captură video / TransylvaniaOpen
Sursa foto: captură video / TransylvaniaOpen
Elena-Gabriela Ruse s-a calificat în optimile de finală ale turneului de tenis WTA 250 Transylvania Open, după ce a învins-o, marți seara, pe a doua favorită, americanca Alycia Parks, cu 6-2, 1-6, 6-4.

În setul al treilea, la scorul de 3-2 în favoarea americancei, Parks a egalat cel mai rapid serviciu din istoria tenisului feminin: 220 km/h.

În schimb Sorana Cîrstea, principala favorită, a fost învinsă surprinzător de germanca Eva Lys, cu 6-3, 6-3, marți seara, în prima rundă a turneului dotat cu premii totale de 259.303 dolari și găzduit de BT Arena din Cluj-Napoca.

În optimile de finală ale turneului s-a calificat și Ana Bogdan, învingătoare cu bulgăroaica Viktoria Tomova, dar și Patricia Țig, cea care a dispus de grecoaica Martha Matoula, respectiv Miriam Bulgaru, învingătoare cu Ipek Oz, din Turcia.

Ilona Georgiana Ghioroaie a fost învinsă de germanca Anna-Lena Friedsam.

Șapte românce s-au aflat pe tabloul principal al competiției de la Cluj, iar ultima care va intra în competiție este Jaqueline Cristian, care va juca împotriva elvețiencei Celine Naef, pentru un loc în optimile competiției.
Adrian Susanu