Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei
Arhivă : Știri din Brașov Înapoi
„Întrecerea gulașurilor”, sâmbătă, la Cobor
Publicat: marți, 10 Octombrie
2023
, ora 14.14
Șapte echipe se vor întrece pentru a pregăti cel mai bun gulaș, la finalul săptămânii, la Cobor.
Ingredientul vedetă este carnea de Sură de stepă, o rasă de vită semisălbatică, a cărei carne este apreciată în lumea bucătăriei fine, datorită aromei unice dată de consumul de plante și mirodenii de pe pășunile bogate în specii.
Echipele înscrise în concurs vor pregăti propria rețetă și vor fi jurizate de bucătari profesioniști, dar nu numai, a precizat directorul de comunicare al Fundației Conservation Carpathia, Victoria Donos:
„Echipele s-au înscris deja. Sunt formate din 3 – 5 membri, pasionați de gătit. Toți trebuie să fie majori. Vor primi de la noi carnea de Sură de stepă. Ei vin cu restul ingredientelor, pentru că fiecare va veni cu o rețetă proprie de gulaș. Gulașul poate fi gătit în diverse moduri. Juriul va aprecia cel mai bun gulaș din perspectiva lui, dar și noi, cei care participăm la eveniment, participanții obișnuiți și pofticioși putem să votăm gulașul care ne-a plăcut cel mai mult. Vom avea un sistem de votare pentru public”.
Intrarea la eveniment se face pe bază de bilet, ce poate fi achițitionat online.
În prețul biletului este inclusă participarea la toate activitățile de la fermă și o porție de gulaș.
Ingredientul vedetă este carnea de Sură de stepă, o rasă de vită semisălbatică, a cărei carne este apreciată în lumea bucătăriei fine, datorită aromei unice dată de consumul de plante și mirodenii de pe pășunile bogate în specii.
Echipele înscrise în concurs vor pregăti propria rețetă și vor fi jurizate de bucătari profesioniști, dar nu numai, a precizat directorul de comunicare al Fundației Conservation Carpathia, Victoria Donos:
„Echipele s-au înscris deja. Sunt formate din 3 – 5 membri, pasionați de gătit. Toți trebuie să fie majori. Vor primi de la noi carnea de Sură de stepă. Ei vin cu restul ingredientelor, pentru că fiecare va veni cu o rețetă proprie de gulaș. Gulașul poate fi gătit în diverse moduri. Juriul va aprecia cel mai bun gulaș din perspectiva lui, dar și noi, cei care participăm la eveniment, participanții obișnuiți și pofticioși putem să votăm gulașul care ne-a plăcut cel mai mult. Vom avea un sistem de votare pentru public”.
Intrarea la eveniment se face pe bază de bilet, ce poate fi achițitionat online.
În prețul biletului este inclusă participarea la toate activitățile de la fermă și o porție de gulaș.
Ruxandra Stoica
www.radiobrasovfm.ro - Știri din Brașov - Informații locale - Radio România Brașov 93.3 FM