ACUM:
11.03
Weekend împreună (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

EXCLUSIV! Maternitatea Brașov are o nouă conducere

Publicat: marți, 10 Octombrie 2023 , ora 13.18
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Maternitatea Brașov are, începând de ieri, o nouă conducere.

Fostul director financiar-contabil, Ciprian Carapcea, a fost numit în funcția de manager al Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Brașov, după ce a obținut cea mai mare notă la proba de susținere a proiectului de management.

Dr. Mircea Preda, care s-a aflat timp de 4 ani pe cea mai înaltă poziție în grila de personal a unității medicale, și-a dat demisia din această funcție.

„Părerea mea e că am pierdut un manager bun, doctorul Preda, un manager foarte bun, pe care eu personal îl regret. Vom continua să lucrăm împreună, pentru că asta mi-a promis și dl. Preda după ce și-a dat demisia și asta mi-a promis și dl. Carapcea, noul manager, înainte de a-i semna dispoziția de numire în funcție. Sperăm că lucrările vor continua acolo, sperăm că echipa se va suda și că va fi un management mai bun sau la fel cum a fost până în momentul în care a fost manager doctorul Preda”, a spus  președintele Consiliului Județean Brașov, Șerban Todorică.

Dr. Mircea Preda nu a vrut să comenteze decizia de demisie, însă are un mesaj pentru colectivul cu care a lucrat:

“Pentru colegii din spital, care în toți anii în care am fost în conducerea spitalului m-au susținut din toate puterile și fără ei nu aș fi putut să fac nimic din ce s-a făcut în acest spital; pentru ei, pentru cei care au lucrat pentru mine, pentru sutele de colegi, infirmiere, asistente, medici, persoane din corpul administrativ, lor aș vrea să le mulțumesc din suflet, pentru că sunt niște oameni minunați și întotdeauna vom rămâne colegi”.

În această perioadă, toate cele 4 spitale din subordinea administrației județene Brașov organizează concursuri pentru postul de manager, întrucât unitățile medicale sunt conduse de interimari.

Camelia Vlad