ACUM:
9.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Ai diplomă de facultate? Te poți angaja la Zoo Brașov ca îngrijitor de animale

Publicat: luni, 9 Octombrie 2023 , ora 16.43
Sursa foto: Facebook / Zoo Brașov
Sursa foto: Facebook / Zoo Brașov

Grădina zoologică Brașov scoate la concurs 10 posturi de îngrijitori, printre care 6 pentru persoane cu studii superioare, inclusiv în Pshiologie.

Directorul Zoo Brașov, Alin Pînzaru, ne-a oferit detalii:

"Oferim posibilitatea celor care au absolvit, cu diplomă, facultăți de științe ale naturii, facultăți de medicină veterinară, biologie, silvicultură, geografie și inclusiv psihologie pentru a lucra la noi, pentru a ne ajuta creștem și mai mult atât standardele de bunăstare a animalelor, cât și implicarea noastră pe viitor în proiecte de cercetare și conservare. Absolvenții de psihologie pot fi la un anumit nivel, dar cred este o particularitate a acestei persoane, fiind mai interesați de partea de îngrijire, pentru au această componentă de înțelegere a comportamentului".

Dacă sunt persoane interesate pentru aceste posturi, acestea vor avea parte de pregătire adaptată îngrijirii animalelor atât din partea conducerii Zoo Brașov, cât și la cursurile specializate.
Camelia Vlad