ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Suspiciuni de ocupare abuzivă a unor spații RIAL de către partidele politice locale, conform viceprimarului Brașovului

Publicat: duminică, 1 Octombrie 2023 , ora 13.10
Sursa foto: arhivă / facebook / RIAL
Sursa foto: arhivă / facebook / RIAL

Cel puțin 7 spații aflate în gestiunea RIAL sunt ocupate abuziv de către consilieri PNL și PSD, deși fiecare partid are dreptul doar la un singur spațiu.

Declarația aparține viceprimarului municipiului Brașov, Flavia Boghiu, fiind făcută într-o conferință de presă organizată vineri la sediul USR Brașov, organizația politică din care face parte.

Unii dintre chiriașii politici PNL și PSD nu și-ar fi plătit datoriile de trei ani, motiv pentru care le-au fost trimise notificări, iar pasul următor ar fi recuperarea sumelor aferente chiriilor lunare prin executor judecătoresc, susține Flavia Boghiu.

Până la acest moment, doar PNL a răspuns acestor acuzații, prin intermediul celui de-al doilea viceprimar al Brașovului, liberalul Sebastian Rusu:

PNL Brașov are doar un singur sediu, cel  pe str. Lungă, iar toate celelalte spații aflate în posesia liberalilor ar fi mici, fără încălzire sau grupuri sanitare, situate în cartierele Griviței, Astra și Noua, pe care consilierii locali liberali le folosesc pentru audiențe cu cetățenii, în baza unor contracte legale, precizează Sebastian Rusu.

Acesta susține că partidul nu a primit nici o notificare din partea RIAL cu privire la expirarea acestor contracte, pentru neplată sau cu intenția de a renegocia chiria. 

În continuare așteptăm punctul de vedere al PSD pe acest subiect.
Camelia Vlad