ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

#3Rcreative, la Brașov

Publicat: sâmbătă, 30 Septembrie 2023 , ora 11.28
Sursa foto: Facebook / Water Of The Future Romania
Sursa foto: Facebook / Water Of The Future Romania

Centrul Cultural Apollonia din Brașov găzduiește, în perioada 2-5 octombrie, expoziția #3RCreative, care face parte din proiectul "People and Planet - A Common Destiny" și aduce în fața vizitatorilor un mesaj clar despre consumul de resurse pe care îl generează moda și consumerismul din modă.

Expoziția conține piese vestimentare realizate din resturi textile și alte deșeuri plastice sau hârtie create de elevii Școlii Populare de Arte și Meserii "Tiberiu Brediceanu" - secția Design vestimentar și de elevii Liceului Vocațional de Arte Plastice "Hans Mattis-Teutsch" Brașov.

Luni, începând cu ora 14.00, va avea loc vernisajul expoziției #3RCreative, iar cu această ocazie vor fi organizate două ateliere de reciclare cu resturi textile, participanții realizând obiecte decorative de tipul "dream catcher". Cei dornici sunt așteptați să învețe lucruri noi.

Proiectul "People & Planet: a Common Destiny" este implementat în România de Consiliul Județean Brașov împreună cu Asociația Asistență și Programe pentru Dezvoltare Durabilă.

Camelia Vlad