ACUM:
15.05
Sens unic
Urmează:
16.00
Buletin de știri
Apoi:
16.03
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Dezbatere publică organizată de Direcția de Asistență Socială Brașov

Publicat: joi, 28 Septembrie 2023 , ora 14.14
Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Brașov
Sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Brașov

Direcția de Asistență Socială Brașov organizează o dezbatere publică cu privire la Proiectul de hotărâre privind aprobarea Strategiei de dezvoltare a serviciilor sociale din Municipiul Brașov, pentru perioada 2023-2033.

Întâlnirea va avea loc în data de 06 octombrie 2023, începând cu ora 10:00, în format hibrid, atât la sediul Primăriei Municipiului Brașov, în sala de ședințe a Consiliului Local, precum și online, pe platforma ZOOM.

Modalitatea de înscriere a participanților este cea în format electronic, la adresa de e-mail: dasbv@dasbv.ro, până în data de 05.10.2023, ora 16.00.

Pe Ordinea de zi a dezbaterii publice, pe lângă prezentarea proiectului, este trecută și o sesiune de întrebări și răspunsuri sau propuneri. În acest context, participanții vor avea la dispoziție maxim 3 minute pentru prezentare. Acest interval a fost stabilit pentru a oferi posibilitatea unui număr cât mai mare de persoane să își exprime propunerile și sugestiile referitoare la proiectul de act normativ.

La această dezbatere sunt invitați să participe cei interesați de subiect, iar organizatorii solicită celor care se vor înscrie să pregătească observații punctuale.

Documentația privind proiectul de hotărâre poate fi studiată pe site-ul Primăriei Municipiului Brașov (www.brasovcity.ro), pe site-ul Direcției de Asistență Socială Brașov (www.dasbv.ro) sau la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov, str. Panselelor nr. 23, precum și în mass media

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați Direcția de Asistență Socială Brașov la telefon: 0368 469995, int. 812, 0727 379824 sau prin intermediul adresei de e-mail: dasbv@dasbv.ro.

 

 

 


Radio România Brașov FM