ACUM:
7.03
Bună dimineața Transilvania

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

“Unde mergem?”, ghidul tău de vacanță

Publicat: joi, 28 Septembrie 2023 , ora 14.30
Sursa foto: Iulian Pufu
Sursa foto: Iulian Pufu
Vrem să plecăm în vacanță, dar unde mergem? Aceasta este și întrebarea ce dă numele unei aplicații care a fost dezvoltată în urmă cu trei ani de o companie cu sediul în Brașov.

„Unde mergem?” este o platformă care arată în prezent 600 de destinații, locuri de cazare, de luat masa, atracții turtistice sau oferte speciale din 11 județe din țară, între care Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Mehedinți, Caraș-Severin sau Constanța.  

Conținutul este documentat la fața locului, prezentat obiectiv și actualizat periodic, după cum a spus fondatorul companiei, Iulian Pufu:

“E plin internetul de conținut influențat, de conținut neactualizat, foarte mult conținut copy-pase. Ne-am dorit să rezolvăm problemele astea și să venim cu un conținut documentat. Redocumentăm și documentăm locurile la fața locului. Le recomandăm cu cuvintele noastre, nu cu texte comunicate de proprietarii acelor locuri sau de firmele lor de PR și recomandăm acele locuri fără să le facem reclamă. Le prezentăm așa cum sunt ele și cu bune, dacă-i cazul și cu mai puțin bune. Sunt două mari categorii de conținut: partea de atracții unde intră clar obiectivele turistice, naturale, trasee de drumeție, trasee pentru biciclete etc; iar partea de locuri, oamenii au nevoie și de locuri unde să doarmă, unde să mănânce, unde să se distreze”.

La trei ani de la lansare, ghidul românesc a ajuns la pragul de 12.000 de instalări, cu utilizatori din mai multe colțuri ale lumii.

Aplicația poate fi descărcată pe telefoanele cu sistem de operare Android și IOS.
Ruxandra Stoica