ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

S-au ”împăcat” după ce i-a sustras pensia din bancomat

Publicat: sâmbătă, 23 Septembrie 2023 , ora 14.54
Sursa foto: arhivă
Sursa foto: arhivă

Greșeala recunoscută este pe jumătate iertată. Zicala se aplică perfect în cazul pensionarei care a rămas fără pensie după ce a plecat de la bancomat.

”În urma solicitării sprijinului media de a prezenta în spațiul public imaginea unei persoane în vederea identificării, aceasta fiind căutată întrucât în cursul acestui an ar fi sustras suma de 4000 de lei de la o persoană care a plecat de lângă bancomat fără a ridica suma tranzacționată, vă informăm că, după mediatizarea fotografiei cu persoană căutată, la sediul unității de poliție s-a prezentat o persoană, în vârstă de 66 de ani, care a recunoscut că ea este persoana care a luat banii din fanta bancomatului”, se arată în comuncatul de presă transmis de IPJ Brașov.

Însă, pensionara vătămată, după ce și-a recuperat prejudiciul în integralitate, a declarat că dorește să își retragă plângerea formulată, întrucât s-a împăcat cu cea care i-a sustras banii și nu mai are pretenții față de aceasta.

În cauză urmează a se dispune soluția legală după înaintarea dosarului cu propunerea corespunzătoare către unitatea de Parchet.

Polițiștii brașoveni au mulțumit trusturilor de presă care au contribuit la mediatizarea și identificarea persoanei căutate.

Sursa info: IPJ Brașov 

Bianca Bucă